Bikkjehaugen's Hanna Handsfree
"Hanna"

Det er med sorg i hjertet vi setter Hanna under hunder vi minnes.

Hun kom hit fra snåsa ett år gammel. En stor personlighet,som gikk sine egne veier.
Hun var så klok, at lydighet hadde vært tingen for henne.
Etter en stund i flokken hos oss, fant Hanna ut at hun ville bo inne hos datteren vår og hennes familie. Hun flyttet inn der og ble hunden til barnebarnet mitt, Ole Martin, den gang en fjorttis med
hva det innebar av svingende hormoner og støyende musikk. Midt i blant dataspill og kamerater fant vi Hanna. Hun vek ikke fra Ole Martin sin side når han var hjemme. Hanna var med på skogstur og lå i lag med gutta i gapahuk om natten.
Og det som gav Hanna den aller største stjernen her i gården var en kveld hun reddet det minste barnebarnet vårt , den gang 8 år, fra å bli spist opp av hund vi hadde fått tilbake pga. vannskjøtsel.
Pluttselig gikk den til angrep på gutten, og før søsteren kom springene fra annenetg. sto Hanna i mellom den flerrende hunden og gutten. Hun sto som en løvinne og holdt  hannhunden i sjakk, slik at søsteren fikk tak i broren sin og loset han opp i annen etg. Han hadde bittmerker oppover begge armene, og hunden hadde vært i ferd med å angripe gutten bakfra da Hanna kom og stilte seg opp.
Hannhunden ble avlivet dagen etter og Hanna ble den store stjernen her.

Så nå får vi kose oss med avkommene hennes og de er det flere av,så hun lever videre med dem

Se Hanna's valper her!


Stamtavle